Denkt u bij een webshop automatisch aan bandwerk? Parquet Versailles bewijst het tegendeel! Het team van vakmannen vervaardigt elk parketpaneel exclusief met de hand, gemaakt van robuuste Franse eik.

Eiken parketvloer van Belgische makelij

Met een voorliefde voor hout en creatie, runnen wij sinds 2006 Parquet Versailles. Achter de werkbanken? Een klein, getalenteerd team dat elk parketpaneel met de hand afwerkt. Patronen samenstellen, houten elementen uitzagen en monteren, … Elke mozaïek is verschillend en elk parketpaneel is uniek. Tel daar een handige webshop, persoonlijke levering én makkelijke zelfinstallatie bij op, en Parquet Versailles heeft alles om uw eiken droomvloer waar te maken.

Parketpanelen met specifieke afmetingen of een uitzonderlijk patroon: onze vakmannen rollen de mouwen op voor een eiken parketvloer op maat.

Parketpanelen met een rijke geschiedenis

Panelenparket ademt een rijke, Europese geschiedenis. De combinatie van detail en design maakt het parket geliefd bij een breed publiek. Van exclusieve buitenverblijven in Milaan, tot gerenomeerde kantoren in Brussel en Berlijn. Parquet Versailles brengt de luxe van eiken parketvloeren naar uw woning en hecht daarbij veel belang aan een duurzaam, kwalitatief maakproces. Zo werken we uitsluitend met eik van Franse zagerijen, volledig PEFC-gecertificeerd, met een levensduur van 250 jaar.

Parketpanelen kopen met karakter en kwaliteit?

nl_NLNL