Op zoek naar kwalitatieve eiken parketpanelen die u eenvoudig thuis installeert?

Van de Franse houtzagerij, naar ons atelier, tot in uw interieur: Parquet Versailles combineert kwalitatieve eikenhouten vloeren met een gebruiksvriendelijke plaatsing. Wij helpen u op weg!

Selecteren

Eiken parketpaneel voor een ruimte in balans

w555 862080 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket
w555 862083 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket

Welk parketpaneel past het best in uw kamer? Onze gouden raad: kies vooral wat u zelf mooi vindt. Traditioneel variëren de afmetingen van het paneel tussen de 60 en 100 centimeter. De grootte van uw ruimte is een goede leidraad voor de detailgraad van het paneel: hoe groter uw oppervlak, hoe meer detail u kan toevoegen. Voor kleinere ruimtes adviseren we panelen met minder elementen. Alles voor een passend, rustiek eindresultaat!

Afstemmen

Parketperfectie tot op de millimeter

De parketpanelen kunnen zowel recht als diagonaal geplaatst worden. Afhankelijk van uw vloeroppervlak, levert Parquet Versailles de panelen in alle denkbare afmetingen, waaronder halve panelen en kwartpanelen. Is uw ruimte niet perfect rechthoekig of wil u vermijden dat een deel van het paneel onder de plint verdwijnt? Geen probleem! Indien nodig, werken we met een randfries die de aandacht naar het midden van de kamer legt. Een andere optie is een dubbele omranding waarbij een sierlijst in een andere houtsoort is verwerkt.

w555 862089 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket
w555 862092 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket

Plaatsen

Ambachtelijk gecreëerd, vlot geïnstalleerd

Parquet Versailles ontwerpt haar parketpanelen zodanig dat ze naadloos in elkaar schuiven. Voor een feilloze plaatsing start u in het midden van de kamer en werkt u spiraalvormig verder tot de hele vloer bedekt is. Dankzij de groeven op de zijkant, passen de panelen als een puzzel in elkaar. De meegeleverde losse veren garanderen dat de panelen goed aansluiten en beperken hoogteverschillen tot een minimum. Resultaat: een egale, gesofisticeerde eiken parketvloer die u in een mum van tijd zelf installeert!

w555 862095 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket
w555 862098 nl.png | Parquet Versailles, Passie voor handgemaakt parket

Vragen over de plaatsing van uw parketpanelen? Parquet Versailles adviseert u met jarenlange ervaring.

nl_NLNL